Steven Gerrard:– Jeg misunner spillerne. Jeg hadde elsket å være en del av dette

Liverpool-legenden skulle ønske han var ti år yngre, slik at han kunne opplevd storhetsperioden under Klopp som spiller.

16. jun 2020 kl 15.32 Jens Hapnes Rege

Steven Gerrard forlot Liverpool i 2015, etter å ha vunnet nesten alt med klubben. Legenden fikk aldri spilt under Jürgen Klopp, som kom til klubben i oktober 2015 da klubben var i en vanskelig situasjon. 

Siden den gang har tyskeren gjenreist laget fra Merseyside, og vil etter alle solemerker hente hjem den etterlengtede ligatittelen.

I et intervju med The Athletic forteller Gerrard at han skulle ønske at han fikk spilt i Liverpool-laget under Klopp. 

Velfungerende maskineri

– Når man ser inn fra utsiden nå er Liverpool en maskin både på og utenfor banen. Jeg misunner spillerne. Jeg skulle ønske jeg var 30 i stedet for 40, jeg hadde elsket å være en del av dette. 

Liverpools velfungerende maskineri vinner etter alle solemerker ligatittelen i løpet av sommerferien, noe Gerrard aldri fikk oppleve som spiller. Han forklarer at det ikke vil være noen som helst følelse av at det burde vært han som løftet troféet. 

– Jeg er ikke en slik person. Siden jeg la opp har jeg ønsket spillerne all suksess. 

– Jeg må leve med angeren min og jeg tror ikke det noen gang vil gå bort. Jeg kom nære tre ganger. Det som skjedde i 2014 er godt dokumentert og snakkes mer om enn de andre grunnet Chelsea-kampen og hvor grusomt det var. 

Stor supporter

Gerrard understreker at han fortsatt er en stor supporter av Liverpool, og at han følger med på reisen som en supporter.

– Jeg var knust i Kiev da Real Madrid slo oss og følte at jeg var på toppen av verden i Madrid. Jeg følte meg som en del av Madrid selv, uansett om jeg satt på tribunen mot Spurs. 

– Jeg elsker klubben. Den har en spesiell plass i hjertet mitt og vil alltid ha det, uansett hvilken reise trenerkarrieren tar meg med på. 

Om bare fem dager kan Klopps mannskap gjøre det Gerrard og hans lagkamerater aldri greide - å vinne den etterlengtede Premier League-tittelen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]