Neco Williams:– Det er en stor mulighet for oss ungguttene

Den walisiske unggutten håper å ta mulighetene han får før slutten av sesongen.

16. jun 2020 kl 14.40 Jens Hapnes Rege

Neco Williams var et navn bare akademiets entusiaster hadde hørt om før sesongen, men i løpet av sesongen har den unge waliseren spilt seg inn i Klopps planer. 

Så langt har det blitt fem kamper på Liverpool fordelt på FA-cupen og ligacupen for høyrebacken, og mye tyder på at han nå regnes som andrevalget på bak Trent Alexander-Arnold.

Nå ser det ut til at 19-åringen er en av tre unggutter som får muligheter i Premier League mot slutten av sesongen. Det ønsker waliseren å utnytte. 

Premier League-drømmen

– Fra man er en liten unge drømmer man om å få Premier League-debuten, så å få det denne sesongen hadde vært en ny stor prestasjon personlig, sier unggutten i et intervju med Liverpools hjemmeside.

– Jeg må bare vise sjefen hva jeg kan gjøre og fortsette å vise evnene mine på trening, og forhåpentligvis gir han meg muligheten. 

– Dette er en stor mulighet for oss ungguttene for å få en mulighet, men selvfølgelig vet sjefen best og hvis han tenker at det er riktig kamp for oss får vi nok spille. Han vil ikke nøle med det, sier han om ungguttenes sjanser for spilletid mot tampen av sesongen.

LIVERPOOL-HJERTE: Williams har vært i Liverpool siden U9-nivå.

LIVERPOOL-HJERTE: Williams har vært i Liverpool siden U9-nivå.

Høyt nivå på trening

Waliseren understreker også at Liverpool er klare til sesongstart søndag kveld, og skryter av lagets nivå på trening. 

– Guttene ser veldig bra ut nå, det føles fantastisk å være tilbake. Hovedmålet er åpenbart å vinne ligaen, og å prøve å dominere hvert lag vi møter og få så mange poeng som mulig. 

– Alle guttene er veldig spente før den første kampen, og forhåpentligvis får vi seieren i land. Alle har sett veldig bra ut på trening, vi har rytmen tilbake og er på vei i form. 

– Dette er det lengste alle av oss har gått uten fotball, så det føles bare bra å være tilbake. 

Merkelig uten supportere

Høyrebacken er vant med å spille foran glisne eller tomme tribuner på akademiet, men tror fortsatt det kan bli en utfordring. 

– Det er åpenbart forskjellig uten fans, men forhåpentligvis klarer vi å spille som vanlig. Vi må fokusere på fotballen. Det er rart, men det er slik vi må gjøre det nå. 

Williams mener det er perfekt å starte rett på med et intenst Merseyside-derby. 

– Ethvert Merseyside-derby er en intens og spennende kamp og det blir ikke forskjellig uten fans. Kampen er fortsatt der, og begge lagene kommer til å kjempe. 

– Forhåpentligvis, som vi har gjort denne sesongen, får vi seieren, og vise alle at vi er et bedre lag, avslutter 19-åringen. 

Liverpool må vente til søndag før de skal forsøke å beseire Carlo Ancelottis mannskap. Kampen starter 20.00 og sendes på TV 2 og TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]