James Pearce:– Vi kommer til å se eksperimentering med laget når tittelen er sikret

Troverdig journalist tror Klopp vil bruke de siste kampene til å eksperimentere før fremtiden.

16. jun 2020 kl 13.03 Jens Hapnes Rege

Bare fem dager gjenstår før Liverpool drar til Goodison Park i håp om å ta et ytterligere steg mot den etterlengtede ligatittelen. Alt tyder på at Klopp og hans mannskap vil ha flere ubetydelige kamper på slutten av sesongen. 

I en podcast fra The Athletic understreker troverdige James Pearce at flere stallspillere vil få muligheter etter at tittelen er matematisk sikret. 

Fiksing og triksing med laget

– 100 prosent, vi får se eksperimentering med laget i de siste kampene etter at tittelen er matematisk sikret. 

– Harvey Elliott, Curtis Jones og Neco Williams er de tre ungguttene fremst i køen, og Liverpool sier allerede at ingen av de skal lånes ut neste sesong. Klopp mener de kan spille roller med førstelaget. 

TREKLØVER: Elliott, Williams og Jones vil ha roller for førstelaget neste sesong.

TREKLØVER: Elliott, Williams og Jones vil ha roller for førstelaget neste sesong.

– Adam Lallana signerte en ny kontrakt og blir til slutten av sesongen, men han vet selv at Klopp vil bygge for fremtiden. Jeg forventer ikke at Lallana vil spille mye. 

Minaminos mulighet

Journalisten tror Takumi Minamino, som har imponert i treningskampene så langt, vil forsøke å spille seg nærmere startelleveren mot slutten av sesongen. 

– Det er en gigantisk mulighet for ungguttene og spillere som Takumi Minamino, som har hatt en vanskelig tilpasningsperiode siden overgangen. 

Premier League starter opp allerede i morgen kveld, men sulteforede Liverpool-supportere må vente til søndag før Klopps mannskap skal i aksjon. Kampen starter 20.00 og sendes på TV 2 og TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]