Troverdig journalist om Coutinho-retur: – Det jeg har fått høre er at det umulig kan skje

Philippe Coutinho ryktes stadig til Liverpool. Nå avfeier troverdige journalister ryktene.

16. jun 2020 kl 11.11 Jens Hapnes Rege

Philippe Coutinho har ikke fått den ventede karriereutviklingen etter at han fikk drømmeovergangen til Barcelona i 2017. 

Brasilianeren har gjentatte ganger blitt linket tilbake til England og Liverpool, men de troverdige journalistene i The Athletics Liverpool-podcast mener det ikke blir et faktum. 

Desperat Coutinho

– Det ser ut som om ryktene har kommet fra Coutinhos side. Han er mer og mer desperat etter å finne en ny klubb, og det virker som om han ønsker en retur til Premier League, sier Simon Hughes i podcasten.

– Det blir ofte glemt at han doblet lønnen da han dro til Barcelona, så han måtte ha tatt et lønnskutt for å returnere til Liverpool. 

– Jeg snakket med flere i klubben som ville vært sentrale i avgjørelsen, og det jeg fikk høre var at det er helt umulig at det skjer. 

I INGENMANNSLAND: Coutinho har ikke funnet seg til rette etter at han dro fra Liverpool.

I INGENMANNSLAND: Coutinho har ikke funnet seg til rette etter at han dro fra Liverpool.

Dårlig blod mellom partene

– Det er fortsatt en del dårlig blod rundt hvordan alt skjedde i første halvdel av 17/18-sesongen. Han oppførte seg dårlig for å få overgangen, og jeg vet at Jürgen Klopp mislikte det. Jeg hadde blitt utrolig overrasket dersom noe skjedde, avslutter Hughes.

Også troverdige James Pearce, som ofte er blant de første som rapporterer om overgangsnyheter, understreker Hughes poeng.

– Umulig eller usannsynlig? Et sted mellom de to. Jeg kan ikke se at det skjer, det gir ikke mening. 

– Det eneste håpet er om den økonomiske avtalen synker veldig lavt, og om Barcelona i prinsippet kan dekke lønnen hans.

– Liverpool har gått videre uten Coutinho og har utviklet seg som lag - de er mye mer uforutsigbare uten han, avslutter Pearce om brasilianeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]