Se hvilken førstelagsspiller Neco Williams setter ekstra pris på

Unggutten nyter hvert eneste sekund på Melwood.

9. apr 2020 kl 23.48 Kenneth Baraas

18-åringen (fyller 19 år den 13.april) har fått sitt gjennombrudd denne sesongen og har figurert i fem cupkamper for førstelaget. Forsvarsspilleren spiller i posisjonen til en av verdens beste høyrebacker, nemlig Trent Alexander-Arnold, men det er en annen engelskmann Williams ønsker å trekke frem som den største motivatoren. 

– Han er den som skiller seg ut for min del. Han prøver å hjelpe til i hver eneste økt, spør meg om ting, hører på meg. 

– Han er en karakter på treningsfeltet. Hvis du gir bort ballen så vil han komme bort å si ifra om hva som kunne vært gjort bedre, men hvis du gjør noe bra vil han også være den første som kommer bort å sier «godt gjort» til deg. Det er flott å ha slike mennesker på Melwood, og det har definitivt forbedret meg som spiller, sier forsvarsspilleren, ifølge Evening Standard

Spilleren som Williams hinter til er Adam Lallana. Midtbanespilleren har ikke vært fast inventar i startoppstillingene denne sesongen, men det er tydelig at den tidligere Southampton-spilleren utgjør en stor rolle på treningsfeltet.

– Du trenger at folk presser deg slik at nivået holdes på et høyt nivå. Lallana er utmerket når det gjelder akkurat det, og han vet når det er rett tidspunkt for å rose og riktig tidspunkt for å gi retningslinjer. Han presser deg hele tiden for at du skal prestere på høyest mulig nivå, fortsetter Williams. 

INKLUDERES: Unggutter og stjernespillere om hverandre. Her i form av Neco Williams, Roberto Firmino, Joe Gomez og Adam Lallana.

INKLUDERES: Unggutter og stjernespillere om hverandre. Her i form av Neco Williams, Roberto Firmino, Joe Gomez og Adam Lallana.

Møter de beste hver dag

2001-modellen lærer også mye av å møte verdensklassespilleren Sadio Mané, da senegaleseren ofte ligger på siden til Williams. 

– Det å spille mot de beste spillerne i verden er bare noe som kan hjelpe spillet mitt. 

– Jeg er vanligvis opptatt med å passe på Sadio (Mané), så der skaffer jeg meg mye lærdom. Det å trene mot ham gjør meg garantert bedre en-mot-en situasjoner! 

– Jeg har definitivt forbedret meg mye og blitt mer moden i spillemåten min siden jeg kom til Melwood. Jeg elsker hvert eneste minutt av det, avslutter Williams. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]