Hodgson oppdaterer: Schlupp, Tomkins og Kelly ute for Palace

Premier Leagues eldste manager, Roy Hodgson, med det siste om skadesituasjonen og ambisjonene for Crystal Palace.

23. jun 2020 kl 21.27 Øystein Tronstad

– Jeffrey Schlupp, James Tomkins og Martin Kelly er fortsatt ute en stund, ingenting har forandret seg de siste tre til fire dagene for å gjøre dem tilgjengelige, sa veteranen da han møtte pressen.

Trioen pådro seg skader før ligaen ble suspendert i mars. 

– Vi har alt å spille for men hvor bra vi kan gjøre det avhenger av om vi kan holde spillerne våre skadefrie og klare for å spille, fordi vi har ikke en stor stall å ta av. Jeg vet at alle vil være veldig gira på å fullføre inne blant topp 10, spesielt i år hvor vi ikke er så langt unna en potensiell plass for spill i Europa.

Ørnene har slått bunnlagene Watford 1-0 og Bournemouth 2-0 etter at ligaen startet igjen. Det gir 9.-plass og 42 poeng. Det er for eksempel kun fire poeng bak Manchester United på 5.-plass. Det er over seks timer siden de slapp inn baklengs.

– Det var fint å kunne starte som vi gjorde mot Bournemouth og bra for folk å se at vi kan spille god fotball. Men det overrasker ikke meg fordi jeg ser denne typen spill både på trening og i kamper. 

I tillegg til de tre nevnte er innleide Cenk Tosun ute med skade og Connor Wickham har gått på utlån til Sheffield Wednesday, noe som gir Hodgson begrenset med muligheter fremover på banen.

Trolig lagoppstilling for Crystal Palace mot Liverpool:

Guaita - Ward, Dann, Cahill, Van Aanholt - Kouyate, Milivojevic, McArthur, Zaha - Ayew, Benteke.

Liverpool - Crystal Palace ser du i morgen, onsdag fra 21:15 på TV 2 Sport 1 Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]