Sesongens siste kamp kan bli flyttet fordi Newcastle-fansen vil markere at de blir kvitt Mike Ashley

Liverpools bortekamp mot Newcastle kan bli spilt på nøytral bane.

2. jun 2020 kl 23.00 Einar Kvande

Liverpools siste kamp for sesongen, mot Newcastle på St James' Park, kan bli flyttet til en nøytral bane, da politiet frykter at hjemmefansen vil samle seg rundt stadion for å feire enden på Mike Ashleys eierskap av nordøst-klubben. Det melder Daily Mail.

Newcastle-supporterne venter i spenning på at Premier League skal godkjenne salget av klubben til nye eiere fra Saudi-Arabai. Og nå frykter Northumbria-politiet at Newcastle-fansen vil markere at de endelig kan snu ryggen til den forhatte eieren Mike Ashley.

Frykter at begge lags supportere skal samles i sentrum

Politiet har lagt merke til at Newcastle-fans benytter sosiale medier til å promotere en slik avskjedsfest for Ashley. Politiet frykter også at Liverpool-fans skal reise til Tyneside for å markere at deres lag er blitt ligamestere. Northumbra-politiet frykter at begge lags supportere skal samles i byens sentrum, ikke minst siden retningslinjene for sosial distansering kan være lettet innen den siste helgen i juli, da kampen nå antagelig kommer til å spilles.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]