Everton med bare to skadefrie midtstoppere foran lokaloppgjøret mot Liverpool

Yerry Mina blir ute i flere uker.

2. jun 2020 kl 22.00 Einar Kvande

Everton FC bekrefter på sine offisielle nettsider at Yerry Mina vil være ute av spill i flere uker, etter å ha pådratt seg en muskelskade.

En scan bekreftet at colombianeren har en delvis avrevet muskel i venstre lår. 25-åringen fikk skaden under fredagens trening.

Dette betyr at midtstopperen ikke blir å finne på banen i Merseyside-derbyet mot Liverpool, som skal spilles den 20. juni. 

Holgate og Keane

Liverpool Echo skriver at Everton-manager Carlo Ancelotti dermed bare har to seniorstoppere tilgjengelig til den kampen, i form av Mason Holgate og Michael Keane.

Skaden til Yerry Mina er ikke det eneste tilbakeslaget som tolvteplasserte Everton har fått de siste dagene. Også på den sentrale midtbanen er det tynt i rekkene, melder Echo.

Langtidsskadede Jean Philippe Gbamin var på vei tilbake da han pådro seg en akillesskade på trening, og dermed må belage seg på et nytt langt skadeopphold. Dette er et alvorlig tilbakeslag både for klubb og spiller, etter at han nylig var tilbake i trening etter en lårskade som har holdt ham på sidelinja nesten hele sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]