– Da tenkte jeg: «Wow, det må være en forferdelig dag for dem»

Tyskeren fikk besøk av en Everton-supporter, og manageren fortalte om Champions League, Firmino og hvilket lag han aldri vil trene.

16. mar 2020 kl 15.46 Kenneth Baraas

En supporter fra den blå delen av byen tok turen til Anfield for kort tid siden og utfordret Liverpools manager i brettspill. Det starter med Jürgen Klopps første ord da han ankom klubben. 

– Jeg sa aldri at vi skulle vinne ligaen… jeg sa at hvis jeg fremdeles var her så vil vi trolig ha vunnet noe. Og det har vi gjort allerede. 

– Ja, dere vant. Champions League, sier Everton-supporteren noe innbitt. 

– Det var ikke uten press, ettersom det var min tredje gang der. Men vi gjorde det, og det var en stor lettelse. Det er det beste som noen gang har skjedd meg og også familien min, fordi de led enda mer de gangene jeg tapte i finalene, sier Klopp videre. 

– Jeg er ganske god på å tape. Ikke kun fordi jeg ikke vil vinne, men jeg bestemte for lenge siden at tap skal ikke holde meg tilbake, eller dra meg ned. 

– I paraden forrige sesong, da vi var på bussen, så vi gjennom vinduene i et hus, og der satt det Evertonians i blå drakter. Da tenkte jeg: «Wow, det må være en forferdelig dag for dem»

Se hele videoen her:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]