Slik reagerte spillerne på å bli ligamestere

Good morning, Liverpool! Euforien har fortsatt ikke lagt seg etter klubbens første ligamesterskap på 30 år.

26. jun 2020 kl 09.08 Einar Kvande

Vi har samlet noen av spillernes første reaksjoner på å bli ligamestere.

Jordan Henderson

– Jeg er bare så stolt over å være en del av denne fotballklubben, og denne spillergruppen. De fortjener det. Jeg vet hvor hardt de jobber på trening hver dag.

– Det er utrolig hva vi har fått utrettet de par siste sesongene. Jeg føler vi fortjente å vinne Champions League, supercupen, klubb-VM og nå Premier League.

– Nå handler det om å fortsette som dette, beholde sulten og stå på. Jeg er ikke i tvil om at spillerne i denne fotballklubben ønsker å gjøre det.

Georginio Wijnaldum

– Det er vanskelig å beskrive dette, men jeg kan si at jeg er veldig glad og veldig fornøyd med at jeg får være en del av dette laget og denne klubben. Jeg er veldig glad for at jeg kan være med å gi denne tittelen til supporterne, for de har ventet så lenge på dette.

– Supporterne har vært utrolig lojale opp gjennom årene, etter at jeg kom hit, og også lenge før jeg kom hit. Det gjør dette vakkert, for når du har så lojale supportere som dette, og kan gi dem den beste gaven de kan få, gjør det dette enda vakrere enn det egentlig er.

– Etter at sluttsignalet lød på Stamford Bridge forsøkte jeg bare å ta inn over meg hvor glade alle var. Jeg så bare rundt meg, mens jeg ropte og feiret. Jeg forsøkte å få blikkontakt med alle spillerne, for å se hvordan de nøt dette.

– Det jeg kunne se i øynene til alle spillerne var hvor mye dette betød for dem. Jeg tror Millie er den eneste som har vunnet Premier League tidligere. For resten er det første gang.

– Da jeg så meg rundt, så jeg så mye glede. Det ga meg bare enda mer glede enn jeg selv hadde i det øyeblikket.

Trent Alexander-Arnold

– Vi er i himmelen etter å ha blitt ligamestere. Men vi har fortsatt sju kamper igjen å spille, og vi skal ikke slappe av. Hvorfor stoppe nå?

– Jeg tror vi har 86 poeng nå, og det er en rekord vi kan ta. Vi kan passere 100 poeng. Vi er ikke så langt unna, og vi vet vi har nok kamper igjen til å gi det et realt forsøk, slik at vi kan skrive Premier League-historie. Vi skal forsøke å sette en rekord som andre vil få slite med å slette, slik at vi huskes som ett av de beste Premier League-lagene noengang.

– Det er hva vi ønsker å gjøre. Det er noe jeg personlig har ett øye til nå, og som vi som lag skal kjempe mot å klare.

– Dette er egentlig ufattelig. Det har liksom ikke gått opp for meg ennå, men i morgen tidlig vil det kanskje gjøre det. Jeg forsøker bare å nyte øyeblikket akkurat nå. Dette er noe folk vil huske i veldig lang tid.

– Fansen og laget har ventet så lenge på dette, så det er veldig spesielt og forhåpentligvis klarer alle å ta inn alle inntrykkene.

– Vi spilte uavgjort mot Everton, og visste vi måtte ha fem poeng til. Så slo vi Palace, og visste at vi trengte to til. Så var muligheten der for at Chelsea kunne gjøre oss en tjeneste, og de spilte bra. Vi ble ligamestere nå, og dette blir en minneverdig kveld for byen.

Andy Robertson

– Som tropp holder vi sammen. Vi elsker å trene hver eneste dag. Dersom noen spiller en dårlig kamp, hjelper vi dem opp av grøfta og holder sammen på banen. Det er grunnen til at denne troppen er så spesiell. Jeg elsker å være en del av den. Vi er på en måte brødre alle sammen, og vi har en farsfigur i manageren. Han er den som leder oss i riktig retning.

– Han og hans stab har vært førsteklasses helt siden jeg kom hit. Denne sesongen har de vært strålende ved å få oss til å stå på videre, holde oss sultne og motiverte. Motivasjon har aldri vært noe problem.

– Som spillere er vi alltid sultne. Vi ønsker hele tiden å vinne trofeer for denne klubben. Heldigvis har vi klart å bevise dette det siste året.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]