Tidligere Liverpool-spiller knivstukket og ranet

Andre Wisdom er innlagt på sykehus. Derby-forsvarerens tilstand betegnes som stabil.

30. jun 2020 kl 08.10 Einar Kvande

Tidligere Liverpool-forsvarer Andre Wisdom ligger på sykehus etter at han ble knivstukket og ranet på gata i Liverpool. Mirror melder at 27-åringen ble knivstukket både i hodet og rumpa av en maskert gjeng som stjal hans designer-armbåndsur i angrepet.

Derby-spillerens tilstand beskrives som stabil. Skadene er ikke livstruende, og det er forventet at Wisdom vil komme fra hendelsen uten varige mén. Ifølge The Guardian kan han bli utskrevet fra sykehuset i løpet av et par dager.

Besøkte slektninger

Ifølge BBC skjedde angrepet lørdag, etter at scouseren hadde besøkt et familiemedlem i bydelen Toxteth. Wisdom var på vei tilbake til bilen sin klokken 04.30 om natten da han ble angrepet av fire maskerte menn med kniver. Merseyside-politiet etterforsker nå hendelsen.

27-åringen skulle ha spilt Championship-kamp for Derby mot Preston onsdag kveld, men det er selvsagt helt utelukket nå.

Derby County har kommet med en pressemelding der de bekrefter at Andre Wisdom var offer for et uprovosert angrep og ran. Derby skriver videre at Wisdom ble påført skader som resulterte i at han ble innlagt på sykehus. 

Wisdom gikk gradene ved Liverpools akademi, og spilte 14 førstelagskamper for Anfield-klubben. I Løpet av sin tid i Liverpool ble midtstopperen lånt ut til klubber som West Bromwich, Norwich og Red Bull Salzburg. Han ble solgt til Derby i 2017.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]