Gavene Liverpool-spillerne fikk etter triumfen

Klopps mannskap fikk alle pakker med ulike gaver etter at tittelen ble sikret.

29. jun 2020 kl 21.07 Jens Hapnes Rege

Liverpools spillere fikk en spesiell leveranse i kjølvannet av feiringene av deres 19. Premier League-tittel, for første gang på 30 år. 

Leveransen skal ha inneholdt en rekke produkter fra klubbens nye «Champions» utvalg, samt gaver fra sponsorer som Carlsberg og Nivea, skriver The Athletic.

James Milner viste gledelig frem noen av sine produkter, og gledet seg til å stryke den nye duken. 

Spillerne skal ha fått t-skjorter, hettegensere, skjerf, kopper, flagg, ballonger, hudpleie produkter, øl, gin og champagne, etter å ha feiret til langt på morgenen på Formby Hall Golf Resort & Spa fredag. 

Robertson fikk ønsket oppfylt

Andy Robertson spøkte i intervjuene fredag natt med at de ønsket å overtale sjefen til å gi de en ekstra dag fri, og skotten hans lagkamerater skal ha lyktes bra med det. 

– Vi prøver fortsatt å overtale sjefen nede til å gi oss noen dager fri. Gi han noen flere øl så tror jeg at vi får to dager fri, sa han til Sky Sports reportere i gledesrusen.

Laget hadde i utgangspunktet fått fredagen fri og skulle tilbake på Melwood lørdag morgen, men spillerne ble informert på fredag om at de fikk 24 timer ekstra på å komme seg på. 

Klopp skal ha satt av tid til å se Rhian Brewster på lørdagen, da ungguttens Swansea tapte 0-1 mot Luton. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]