Trent forteller om drømmen om å bli Liverpool-kaptein

Scouseren sier at det store målet er å bli Liverpools kaptein.

20. jun 2020 kl 09.40 Jens Hapnes Rege

Trent Alexander-Arnold har greid kunststykket å etablere seg på verdens beste lag allerede som 21-åring, og har allerede 125 kamper for førstelaget som har resultert i 6 mål og 34 målgivende. 

I et intervju med JD Football forteller han om drømmen om å bli Liverpool-kaptein.

Den store drømmen

– Det er ikke noe besatt på, ettersom det ikke er min avgjørelse. Det eneste jeg kan gjøre er å opptre som en kaptein, som jeg gjør, og prøve å lede. 

– Uansett om man har kapteinsbindet eller ikke har man en rolle og plikt om å være en leder og å lede på den måten man selv mener passer best, om det er muntlig, med handlingene på banen eller avgjørelsene man tar. Det finnes forskjellige typer ledere, forteller 21-åringen.

DRØMMER: Alexander-Arnold ønsker å bære kapteinsbindet en dag.

DRØMMER: Alexander-Arnold ønsker å bære kapteinsbindet en dag.

– Men det er utvilsomt drømmen (å bære kapteinsbindet). Det er noe jeg alltid har drømt om, og jeg ønsker å gjøre. Jeg skal prøve å opptre som en kaptein uansett. 

Leder ungguttene

Scouseren forklarer også hvordan han forsøker å lede de andre ungguttene. 

– Da jeg kom inn i laget var det Kev Stewart (det unge forbildet). Han var alltid der for meg dersom jeg trengte noen å snakke til. 

– Forhåpentligvis ser de unge spillerne meg som deres link. Jeg er i startelleveren, jeg snakker med de andre på førstelaget, men jeg er i tillegg kul med de unge gutta. 

– Forhåpentligvis ser ungguttene at de kan snakke med meg. Curtis, Neco, Harvey og de andre ungguttene som er med oss føler seg nok mer komfortable med å stille meg et spørsmål om noe de ikke forstår, i stedet for å gå rett til Hendo. 

– Jeg har et ansvar for å sørge for at ungguttene er i det rette miljøet og føler seg komfortable - det er da man spiller sin beste fotball. 

Om bare en dag skal Trent og resten av stjernegalleriet tilbake i aksjon. Kampen starter 20.00 og sendes på TV 2 og TV 2 Sport Premium. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]