Disse er uaktuelle til kveldens kamp

Begge lag har 2-3 mann som ikke kan spille kveldens kamp mellom Manchester City og Liverpool på Etihad grunnet skader og suspensjoner.

2. jul 2020 kl 10.43 Einar Kvande

Jürgen Klopp rapporterte at han ikke hadde noen nye skadebekymringer under sin pressekonferanse i går. Han bekreftet at Joël Matip vil miste resten av sesongen, med sin fotskade.

– Den eneste skaden er den Joël fikk i lokaloppgjøret mot Everton, men den vet dere trolig om allerede. Det er alt jeg har å berette for øyeblikket, sa Klopp.

Matip bekreftet selv tirsdag at skaden han fikk i kampen mot Everton den 21. juni vil føre til at han mister de siste sju kampene av sesongen.

James Milner fikk en hamstringskade i den samme kampen, og sto over 4-0 seieren over Crystal Palace, men er nå tilbake i trening. Milner må likevel regnes som usikker til kampen mot City i kveld. Det må også Xherdan Shaqiri, som ikke har spilt for Liverpool siden i januar, men også sveitseren har vært avbildet på trening denne uken.

Manchester City må på sin side klare seg uten Sergio Aguero, som er ute med en kneskade, og Fernandinho, som er suspendert etter det røde kortet han fikk for å ha stoppet ballen med hånden på målstreken i kampen mot Chelsea.

I tillegg har ikke Eric Garcia spilt etter hodeskaden han fikk mot Arsenal i midten av juni.

Lagene stilte slik i sine respektive siste kamper:

Newcastle United 0-2 Manchester City (28. juni, FA Cup): Bravo, Walker, Otamendi, Laporte, Mendy, Gundogan, De Bruyne, David Silva, Mahrez, Sterling, Jesus.

Liverpool 4-0 Crystal Palace (24. juni , Premier League): Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]