Fabinho har ikke gitt opp å slå rekorden

Fabinho om jakten på poengrekorden og Curtis Jones sin Premier League-debut fra start.

12. jul 2020 kl 12.23 Arve Vassbotten

– Jeg synes vi alt i alt spilte en veldig god kamp. Vi skapte veldig gode sjanser til å score, og deres keeper hadde mange gode redninger også. Intensiteten var også god, men dessverre endte det ikke med seier. Men vi vil fortsette å stå på, sa Fabinho etter lørdagens 1-1-kamp mot Burnley. 

– Det er vanskelig å spille mot et lag som Burnley, for de er sterke på endel områder og er blant annet veldig gode på dødballer, så vi må holde konsentrasjonen oppe. Men man må også finne rommet, og i dag var vi kanskje ikke vår beste dag sånn sett.

Stor tro på Curtis

Han er fast bestemt på at målet fortsatt er å slå rekorden på hundre poeng, selv om Liverpool da må vinne de tre siste kampene mot Arsenal, Chelsea og Newcastle.

– Vi går alltid på banen for å vinne. Vi ser ikke an motstanderen, og ønsker bare å gjøre vårt beste og spille med intensitet og teknikk. Så vi går til disse tre siste kampene for å vinne, sier brasilianeren.

Til kampen fikk Fabinho selskap av Curtis Jones på midtbanen. 19-åringen spilte sin første kamp fra start for Liverpool.

– Curtis er en veldig talentfull spiller. Vi har stor tro på ham. Han spilte en veldig god kamp i dag, og var nær å score to ganger. Han jobber veldig hardt hver eneste dag, og han er en stor personlighet. Vi har stor tro på ham, sier Fabinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]