Dette tok Klopp opp med dommeren etter kampen

Både Andy Robertson og Jürgen Klopp var borte hos dommertrioen etter kampen.

11. jul 2020 kl 23.13 Arve Vassbotten

Etter at kampen mot Burnley ble avblåst var både Andy Robertson og Jürgen Klopp borte og blåste ut mot dommer David Coote.

For Robertsons del handlet raseriet om situasjonen der han ble felt av Johan Gudmundson i andre omgang, som dommeren lot passere. Klopp hadde noen andre klager han ville ta opp.

– Jeg snakket ikke om Robertson-situasjonen for jeg så den ikke i kampen, jeg så den først etterpå.

– Jeg snakket om keepersituasjonen. Det føles som om vi tapte kampen, selv om vi ikke gjorde det. Jeg vet det og kanskje er det ikke det beste øyeblikket å ta opp slike ting, og at jeg heller burde gjort det hvis vi vinner 4-0.

– Men hvordan kan man tillate konstant at keeperen har tre spillere rundt seg som får lov å blokkere ham på cornere?

– Det er ikke slik det bør være, men for dommeren var det ikke noen feil og han blåste ikke. Men det hadde ingen innflytelse på resultatet, noe jeg innså seinere, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]