– Guttene vet de er velsignet med noen av de beste rollemodellene man kan ha i fotball

Jürgen Klopp hyller ungguttene og deres hjelpere.

11. jul 2020 kl 13.51 Arve Vassbotten

Den siste uka scoret Curtis Jones sitt første Premier League-mål bare noen minutter etter at han kom inn mot Aston Villa, og Neco Williams spilte fra start mot Brighton.

– Jeg tror guttene vet at de er velsignet med noen av de beste rollemodellene man kan ha i fotball.

– Alle guttene vi har som er mer opp i årene viser barna hvordan livet til en profesjonell bør være, og hvordan de kom seg opp og fram, og hva de må gjøre, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Følger ansvar med talentet

– Med det talentet de har følger det uten tvil masse ansvar på manageren for å få de fram, men mye av ansvaret ligger på dem selv også, sier Klopp, og legger til at mange har tatt store steg.

– Jeg er veldig fornøyd med de stegene de har tatt, og spesielt i den situasjonen vi er i nå. De hjelper oss mye i den situasjonen vi er i, og vi trenger dem.

– Jeg sa i forrige uke at Curtis og Neco har fått spille nå, mens Harvey ikke har gjort det så mye. Men det handler bare om posisjonen, og vi må ikke glemme hvor ung Harvey er. Det er utrolig og det er lett å glemme fra tid til annen. Men som jeg sier, framtiden ser veldig bra ut, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]