Mener at de får for mye kritikk: Klopp forsvarer de nestbeste

Liverpools trener synes at media og eksperter er for kritiske mot de nestbeste som kjemper om plass på hans Liverpool-lag.

8. jul 2020 kl 10.53 Øystein Tronstad

– Dere er kritiske og vil være kritiske i fremtiden også. Det er er ikke så hyggelig men i livet så glemmer folk fort. For eksempel så møtte vi Barcelona og gjorde mange endringer, det var en fantastisk kamp. En av de beste dette laget har spilt noensinne, blir Klopp sitert på i The Telegraph.

I den første kampen etter koronapausen fikk Naby Keïta og Takumi Minamino vise seg frem fra første spark. Både Divock Origi og Ox fikk en sjelden mulighet fra start mot Aston Villa sist.

– Oxlade-Chamberlain har spilt utrolige kamper for denne klubben. Han vant kampen nærmest på egenhånd mot City for noen år siden. Han har ikke blitt verdens verste siden den gang. Det er ikke lett, men jeg kan ikke vurdere folk på en kamp når hele laget som helhet ikke presterer.

– Er det spillere der ute som kan forsterke oss? Ja, det er trolig, men ingen vet hvordan fremtiden blir for oss så hvordan kan vi gjøre valg, gjøre dyre valg, spør Klopp som ikke forventer noen store signeringer denne sommeren.

Koronasituasjonen har gjort at det kommende sommermarkedet blir ekstra interessant, men kanskje også ekstra rolig.

Hvem velger Klopp til kveldens møte med Brighton på Amex?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]