– Naby var en super løsning

Jürgen Klopp er glad for å ha en Naby Keita i form nå som kampene kommer tett.

5. jul 2020 kl 23.47 Einar Kvande

Naby Keita slo den forløsende pasningen som gjorde at Sadio Mané satte inn 1-0 for Liverpool mot Aston Villa. Formen til midtbanespilleren fra Guinea fryder Jürgen Klopp.

– Naby er en topp spiller. Det var en vanskelig kamp i dag, men han var veldig god, og hjalp oss mye. Ikke bare med den målgivende pasningen, men han var spillbar hele tiden. Han er alltid tilgjengelig. Han finner gode posisjoner. Jeg likte måten han spilte på i dag, og dette var et godt eksempel på hvor god han kan være, sa Jürgen Klopp til pressen etter 2-0 seieren over Villa.

– Det var selvsagt ikke hans beste kamp for oss, men han spilte en god kamp og jeg blir glad når en spiller er i form, slik som dette, og kan prestere, for nå skal vi spille igjen om tre dager, noe som blir tøft. Enda tre dager senere skal vi spille igjen, og så fire dager etter det igjen. Vi er inne i en tøff periode, men det er likt for alle lagene. Du må finne løsninger for ulike kamper, og i dag var Naby en super løsning for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]