– Støtteapparatet har skrytt av hvor bra Keita har sett ut på trening

Naby Keita har imponert den siste måneden, og bør være aktuell for en startplass mot Everton.

19. jun 2020 kl 12.03 Arild Skjæveland

Det er ikke mye vi har fått sett av Liverpool-spillerne den siste måneden, men på klippene fra internkampen på Anfield og treningskampen mot Blackburn viste Naby Keita seg frem fra sin beste side.

I et nettmøte med leserne av The Athletic trekker journalist James Pearce frem 25-åringen og formen hans før Liverpools sesong endelig kommer i gang igjen på søndag. 

«Støtteapparatet har skrytt av hvor bra Keita har sett ut på trening. La oss håpe at han kan overføre det til kamper, og holde seg frisk resten av sesongen», skriver Pearce.

Keita har nå vært i klubben i to år. Han tror fortsatt han er en stor del av Jürgen Klopps planer.

«Jeg har ikke inntrykk av at Klopps tålmodighet er i ferd med å renne ut. Han mener at at Keita vil spille en større rolle neste sesong», skriver han videre.

Står mellom Wijnaldum og Keita

Til søndagens kamp har Klopp alle midtbanespillerne sine tilgjengelig. Pearce tror det er én plass det står om.

«Jeg tror det blir Henderson og Fabinho, og så står det mellom Wijnaldum og Keita om den siste plassen. Alt kommer an på hvor mye Klopp ønsker å satse. Keita har sett veldig bra ut på treningsfeltet», svarte Pearce.

Kl. 14.30 skal Klopp holde sin pressekonferanse. Vi kommer til å følge den her på liverpool.no.

Liverpools sesong starter igjen søndag kveld, når Everton er motstander på Goodison Park. Kampen spilles kl. 20.00, og sendes på TV 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]