En perfekt helg for Curtis Jones:Signerte ny kontrakt lørdag - scoret sitt første ligamål søndag

Curtis Jones gliste fra øre til øre etter 2-0 seieren over Aston Villa. 19-åringen avgjorde kampen med sitt første Premier League-mål.

5. jul 2020 kl 21.24 Einar Kvande

Curtis Jones kom inn til sin tredje Premier League-kamp, og innbytteren hadde vært på banen i bare fem minutter mot Aston Villa da han satte inn sitt første Premier League-mål og Liverpools andre mål i kampen. Da viste stadionuret 89 minutter.

– Du kan kalle de perfekte, var responsen fra scouseren da Liverpoolfc.com ba ham beskrive de to siste dagene.

– Jeg er bare takknemlig for at manageren og resten av staben har tro på meg, og satte meg inn selv om vi ledet bare med 1-0 og Villa spilte bra. Jeg er takknemlig for at jeg fikk sjansen, men ja, det har vært en god uke, fortsatte 19-åringen.

– Klopp sa bare det vanlige. Han vet jeg er god med ballen, men det handler om å slå de riktige pasningene og vite når du skal drible. 

– Han sa at kampen sto og vippet. I det ene øyeblikket var det Villa som angrep, og like etter var det vi. Det handlet om å ta tak i kampen og begynne å kontrollere den mer. Det var det jeg forsøkte å gjøre, og forhåpentligvis hjalp scoringen til med det.

Ti førstelagskamper

Jones er nå oppe i ti førstelagskamper for barndomsklubben, og han har scoret tre mål på disse kampene. 

– Som ung spiller må du ha selvtillit for å komme inn på et lag som dette. Du må være modig og ønske å få ballen. Det er hva jeg forsøker å gjøre.

– Jeg så Liverpool spille gjennom hele oppveksten, og det har vært mange store spillere i klubben, inkludert mitt idol, Steven Gerrard. Det laget han spilte på var meget godt. Men jeg mener definitivt at fotballen vi spiller denne sesongen er den beste jeg har sett, og jeg er takknemlig for å være en del av dette laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]