Stortalentet har signert ny langtidskontrakt

Curtis Jones har satt navnetrekket sitt på en ny langtidsavtale med Liverpool FC.

4. jul 2020 kl 20.21 Einar Kvande

Lørdag signerte Curtis Jones en ny langtidskontrakt med Liverpool FC, melder Anfield-klubben på sine offisielle nettsider.

Ifølge Neil Jones i Goal.com dreier det seg om en femårskontrakt frem til sommeren 2025.

– For meg er dette stort, det er noe alle vet, kommenterer Jones.

Jones har gått gradene i Liverpool etter at han kom til klubben som U9-spiller.

– Dette er barndomsklubben min, og det er klubben til hele min familie også, så for meg er dette enormt.

– Miljøet er veldig positivt, og dermed blir jeg veldig positiv også. Vi jobber selvsagt under en stor manager, og for det beste laget i verden, så for meg var dette en lett avgjørelse. Jeg er ekstremt stolt.

SCOUSER: Curtis Jones har spilt for Liverpool siden han var U9-spiller.

SCOUSER: Curtis Jones har spilt for Liverpool siden han var U9-spiller.

Premier League-debut i desember

Den 19 år gamle scouseren fikk sin Premier League-debut i 3-0 seieren over Bournemouth i desember, og scoret sitt første seniormål i cupderbyet mot Everton en måned senere. Jones scoret også mot Shrewsbury i fjerde runde.

Det er blitt en Premier League-kamp til også, et innhopp fra benken borte mot West Ham. 

Jones ble også den yngste kapteinen i klubbens historie, da han ble valgt til å lede laget i cupreturen mot Shrewsbury på Anfield. Jones startet også mot Chelsea på Stamford Bridge i femte runde av FA-cupen.

Totalt står han bokført med åtte førstelagskamper denne sesongen.

– Jeg er i et perfekt miljø. Jeg har gode spillere rundt meg som hjelper meg hver dag, som Hendo, Millie, Lallana og Fabinho, ja hele laget er perfekt for meg. Jeg ser dem på trening hver dag. 

– Det at jeg får være involvert med dem fører til at du lærer så mye, detaljene i spillet. De gjør alt perfekt. De er utrolig profesjonelle hele tiden. Det er perfekt. Så jeg forsøker å plukke opp mest mulig, og ta det med inn i mitt eget spill, og hvordan jeg er som person. Det får jeg godt betalt for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]