Det ble lenger opp til Vardy for Salah og Mané

Jamie Vardy har befestet sin posisjon som Premier Leagues toppscorer.

4. jul 2020 kl 18.08 Einar Kvande

Jamie Vardy scoret de to siste målene da Leicester i ettermiddag slo Crystal Palace 3-0 på King Power Stadium. Den siste scoringen kom fire minutter på overtid. Dette var scoring nummer 100 og 101 for Vardy i Premier League. Leicester-spissens første scoring i kampen kom i det 77. minutt, og var av det svært enkle slaget etter at tidligere Liverpool-spiller Mamadou Sakho gled på svært klønete vis, og nærmest forærte Leicester scoringen.

Dette betyr at Vardy nå er oppe i hele 21 ligamål, og dermed leder han kampen om toppscorertittelen klart. Det er nå to mål ned til Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang og tre til Southamptons Danny Ings.

Mohamed Salah ligger på fjerdeplass med 17 mål, mens Sadio Mané på en delt sjetteplass har 15 mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]