– Jeg ønsker å bli en Liverpool-legende

Curtis Jones avslører at han er en ambisiøs ung mann, etter å ha signert en femårskontrakt med Liverpool.

4. jul 2020 kl 23.06 Einar Kvande

19 år gamle Curtis Jones er stolt over at han har signert en ny femårskontrakt med barndomsklubben Liverpool.

– Det skjedde så raskt. Jeg tror det bare er mellom 10 måneder og ett år siden jeg signerte min forrige kontrakt. Men jeg har gjort det bra, og er stolt over at jeg har fått en ny kontrakt. Det var enkelt for meg å signere den så fort som mulig. Jeg er veldig stolt, sier scouseren til Liverpoolfc.com.

– Vi er flere unge spillere, inkludert meg selv, som jobber hardt hver dag. Manageren og resten av laget stoler på oss og tror på oss. Vi har fått flere store muligheter gjennom sesongen. Jeg synes jeg har tatt godt vare på mine sjanser, og nå får jeg belønningen for det, konstaterer tenåringen.

Jones har spilt åtte kamper for Liverpool denne sesongen, og har scoret to mål. Han har fått sin Premier League-debut, og med sine to ligakamper mangler han tre matcher på å være sikret en Premier League-medalje som ligamester.

– Kampene kommer fortsatt tett som hagl. Jeg har fått muligheter, og jeg lever drømmen. Jeg er en ung gutt som spiller for verdens beste lag. Det er en drøm. Jeg elsket fotball som guttunge, og drømmen var alltid å spille for Liverpool, og tilbringe hele karrieren min her. Jeg håper å skrive historie med denne klubben, og vil forsøke å bli en klubblegende. Jeg ønsker å bli husket av Liverpool-fansen så lenge klubben eksisterer.

Har selvtilliten i orden

– Alle som kjenner meg vet at jeg har selvtilliten i orden. Men nå må jeg være tålmodig og vente til tiden er inne. Jeg må vente til manageren og staben hans mener det er riktig tidspunkt å sette meg inn på laget. Jeg vet de kommer til å gjøre det på grunn av troen de har på meg. Jeg har de perfekte folkene rundt meg for øyeblikket, og jeg er nå i begynnelsen av karrieren min. Jeg kommer alltid til å gi 100 prosent uansett når det måtte bli behov for meg, og uansett hvilken posisjon jeg blir bedt om å spille i. Jeg er her for å skrive klubbhistorie.

– Jeg kom til Melwood da jeg var på samme alder som Harvey Elliott er nå. Du kan se hvor bra han passer inn, og hvilken selvtillit han har. Det er likedan for meg, Neco, Ki-Jana og resten av de unge spillerne som er her nå. Du føler deg velkommen hver eneste dag. Men de andre spillerne forventer selvsagt mye av deg. Selv om vi er unge, er det en grunn til at vi er her. 

– Jeg ønsker bare å gå ut på banen og gjøre mitt beste, og vise folk hvilken god spiller jeg vil bli i fremtiden. Jeg skal jobbe 100 prosent, og jeg ser frem til å få muligheter av manageren og resten av staben.

– Jeg elsker en utfordring, og spesielt med dette laget. Jeg kjemper hver dag for å komme på laget eller være på benken eller i troppen. Jeg kommer til å ta vare på hver eneste mulighet jeg får, og gi alt jeg har. Det har jeg gjort i de kampene jeg har fått spille til nå også.

– Alle vet at laget vi forsøker å spille oss inn på er det beste i verden. Spillerne her er i verdensklasse. Derfor er jeg 100 prosent fokusert, og vil gi 100 prosent hver eneste dag jeg er her. Jeg kommer til å legge inn ekstra trening, slik jeg har gjort frem til nå også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]