Klopp etter kampen: – Vi skulle ha scoret to, tre eller fire mål minst

Jürgen Klopp etter en frustrerende 1-1-kamp mot Burnley.

11. jul 2020 kl 18.36 Arve Vassbotten

Liverpool dominerte stort i første omgang mot Burnley på Anfield, men slet med å få ballen bak Nick Pop i bortelagets bur. Til slutt lyktes Andy Robertsen med å overliste keeperen, men mesterne slapp Burnley tilbake i kampen. 

– Det var en veldig god kamp, men vi holdt vinduet åpent for Burnley og vi burde klart å lukke det. Vi skulle ha scoret to, tre eller fire mål minst, sa Jürgen Klopp til BT Sport etter kampen. 

Til slutt endte det 1-1, og dermed er Burnley det første laget som tar poeng på Anfield i serien denne sesongen. 

– Må kritisere oss selv

– Selvsagt er det frustrerende, vi skulle scoret mye tidligere. Vi varmet opp Nick Pope ,og etter hvert var han veldig varm, og hadde noen sensasjonelle redninger.

– Det er vår feil, for vi skulle ha drept kampen, men det gjorde vi ikke. Burnley er et lag som holder seg i kampen, og de har to toppspisser som går etter hver eneste ball.

– Mot slutten dyttet vi laget høyre, mens de alltid var farlige. Det er derfor du må utnytte sjansene dine, sa Klopp.

Til BBC sa Klopp at han føltes som om de hadde tapt kampen. 

– Vi må passe bedre på kampene. Vi var sinte på dommeren, men vi må kritisere oss selv først og fremst for at vi ikke avgjør kampen. Laget gjør det riktige i 99 prosent av tilfellene, men jeg vil ikke stoppe å kritisere dem av den grunn, sa Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]