– Vi må gjøre det mye bedre enn dette

Andy Robertson var ikke så fornøyd etter kampen.

11. jul 2020 kl 20.47 Arve Vassbotten

– Det var en ålreit heading om jeg skal være ærlig. Det er alltid fint å bidra med mål, men jeg ville heller likt å bidra til en seier, sa Andy Robertson etter at han scoret Liverpools eneste mål da det ble 1-1 mot Burnley lørdag. 

– All mulig ros til Burnley, men vi trenger å gjøre det mye bedre enn dette. Vi dominerte første omgang og skapte masse, og de hadde egentlig ingen sjanser. Men vi vet med lag som Burnley at de får økt tro når det bare står 1-0.

– Vi må være mer kliniske foran mål. Burnley er i den posisjonen de er på fordi de klarer å grave ut resultater. De har en fantastisk tropp og en fantastisk manager, så all mulig ære til dem, men vi vet vi kan gjøre det bedre, sa Robertson.

– Vi kan forsikre dere om at vi fortsatt jobber 100 prosent på trening og i kamper. Vi var gode nok til å vinne i dag, men vi utnytter ikke sjansene våre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]