Flere fans lurer på om Henderson kan gjøre sin vante «tripping» før troféløftet - nå svarer kapteinen

Jordan Henderson kommer med skadeoppdatering, og svarer på spørsmålet alle lurer på.

22. jul 2020 kl 20.28 Jens Hapnes Rege

Når Jordan Henderson hever Premier League-troféet over hodet onsdag kveld blir det hans fjerde troféløft på 417 dager. 

Kapteinen har utviklet en rutine, der han snur seg mot spillerne, tripper lett med troféet i hendene, før han hever det mot himmelen. 

I et intervju med Liverpool Echo får han spørsmål om skaden, og om han kan gjøre sin vante rutine.

På bedringens vei

– Kneet blir bedre og bedre. Rehabiliteringen har gått greit så langt og det er fortsatt en vei å gå, men ja, det blir sterkere hele tiden, sier kapteinen, før han svarer på spørsmålet om troféløftet. 

– Jeg er ikke sikker på trippingen enda. Jeg har enda tid på å bli klar, så vi får vente og se!

– Vi ser frem til det. Vi har en kamp først som guttene forbereder seg til og fokuserer på, det er det viktigste, men etter det ser vi frem til det. 

– Vi fortjener dette øyeblikket som et lag etter å ha vært så stabile og gode denne sesongen. Vi ser definitivt frem til det, som jeg er sikker på at enhver Liverpool-fan gjør også, avslutter han om seremonien som kommer i kjølvannet av oppgjøret mot Chelsea. 

Kapteinen har senere gjentatt at han er usikker på trippingen på sin Twitter-konto og på vei inn på spillerhotellet. Det blir et spenningsmoment i seremonien.

Klopps mannskap er vertskap for Frank Lampards menn 21.15 onsdag kveld. Kampen sendes på TV2 Sport Premium, og troféseremonien sendes i sin helhet på TV2 Sport Premium 2. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]