Gladmelding til Gets kunder på tampen av sesongen

Får tilbake TV 2-kanalene.

3. jul 2020 kl 23.16 Einar Kvande

TV 2 er kommet med en pressemelding, der de melder at Telia og TV 2 er kommet frem til en midlertidig avtale, og Get-kundene vil derfor få kanalene tilbake. Drøyt én million kunder hos Get har manglet TV 2-kanalene siden 1. juni, da den gamle avtalen mellom partene utløp.

– TV 2 er glade og lettet over å ha fått den midlertidige avtalen på plass, og at seerne er ute av skvisen. En midlertidig løsning har vært vårt hovedfokus gjennom hele juni. Men det gjenstår fortsatt veldig krevende forhandlinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Fortsatt gjenstår det for Telia, som eier Get, å komme frem til en langsiktig avtale med TV 2.

– På vegne av våre kunder er vi glade for at TV 2s kanaler nå er tilbake. Vi vil samtidig beklage situasjonen som har vært den siste måneden overfor våre kunder. Vi har funnet en god midlertidig løsning for begge parter, og vi ser frem til å jobbe sammen for å bli enige om en ny langsiktig avtale så raskt som mulig, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge i samme pressemelding.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]