Villa-manageren er enig med Jürgen Klopp etter Liverpools 4-0 tap på Etihad

Dean Smith mener at Liverpool hadde like mange sjanser som Manchester City.

3. jul 2020 kl 22.45 Einar Kvande

Liverpool tapte 4-0 for Manchester City på Etihad torsdag kveld. Dermed er Liverpools forsprang i Premier League redusert til 20 poeng, med seks kamper igjen å spille. Ligatittelen sikret de røde seg i forrige uke.

Etter det forsmedelige tapet for City sa Jürgen Klopp at hans lag hadde nok sjanser til å score mål, men tok simpelthen ikke vare på dem. Det sier Aston Villa-manager Dean Smith seg helt enig i.

- Jeg tror vi får se det samme Liverpool som vi har sett i uke etter uke, uttalte Smith under sin pressekonferanse i dag.

- De vil være litt såret etter at de ble slått 4-0, men vi vet at de vil ha den rette innstillingen til kampen.

- Jeg så deres kamp mot City på samme måte som Klopp så den. De hadde like mange sjanser som Manchester City, og deres innstilling var helt topp. 

- Men vi har en sjanse. Vi fikk Liverpool til å jobbe veldig hardt for poengene på Villa Park, og vi var bare tre minutter unna å vinne kampen.

HAR EN SJANSE: Dean Smith håper at hans lag skal gi Liverpool minst like hard kamp om poengene på Anfield som de gjorde på Villa Park.

HAR EN SJANSE: Dean Smith håper at hans lag skal gi Liverpool minst like hard kamp om poengene på Anfield som de gjorde på Villa Park.

Sju dager siden forrige kamp

Aston Villa har hatt en hel uke til å forberede seg til søndagens kamp.

- Det er noe vi har dratt nytte av. Vi har kommet til hektene igjen etter en intens periode. Jeg var frustrert over terminlisten, men vi har nå hatt sju dager til å hente oss inn igjen, slår Villa-manageren fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]