Henderson med beskjed til fansen: – Ikke slik jeg hadde foretrukket å fullføre sesongen

Jordan Henderson er ved godt mot til tross for skaden.

10. jul 2020 kl 17.09 Arve Vassbotten

«Dessverre går jeg glipp av de to siste ukene av sesongen på grunn av kneskaden jeg fikk mot Brighton på onsdag. Men rehabiliteringen starter umiddelbart og jeg vil jobbe hardt for å være tilbake helt frisk om bare noen uker, for å være klar til starten av neste sesong», skriver Jordan Henderson i en melding på Twitter

På dagens pressekonferanse kunne Jürgen Klopp berolige Liverpool-fansen med at kapteinens skade ikke er så alvorlig at han må opereres, og manageren sa også at Henderson uansett vil være den som løfter pokalen etter kampen mot Chelsea - selv om han ikke spiller.

«Selvsagt er det ikke den måten jeg hadde foretrukket å fullføre sesongen på fra et personlig ståsted, men det har vært en utrolig sesong for oss så langt som lag og som klubb, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å støtte guttene fra sidelinjen i de siste kampene. Jeg er sikker på at guttene sørger for at vi fullfører sesongen godt.»

«Takk til alle for støttemeldingene, og jeg ser fram til å være tilbake der ute så raskt som mulig», skriver Henderson videre i sin melding.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]