Klopp hinter om rotasjon mot Newcastle

Jürgen Klopp ønsker friske bein på banen i sesongens siste kamp.

26. jul 2020 kl 15.01 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp har vært hovedtrener i mange år, men i søndagens kamp står han ovenfor en oppgave han ikke har god kjennskap til - en siste kamp i sesongen uten noe å spille for.

53-åringen har blitt intervjuet av Liverpools hjemmeside, og hinter om et rotert lag med friske bein til sesongens siste kamp.

– Jeg vet ikke hva jeg forventer. En siste kamp i sesongen hvor Newcastle er trygge, vi er trygge, og ingen av oss kan gå for noe annet enn poeng. Jeg har ikke mye erfaring med det, for å være ærlig - de fleste gangene i karrieren min er de siste kampene alt eller ingenting, innleder tyskeren. 

– Så det er vanskelig og annerledes. Men jeg forventer en intens fotballkamp uansett fordi kampen er intens, man kan ikke spille fotball uten å løpe og slike ting. Vi får se. 

Friske ben

– Dere får høre senere med lagoppstillingen, jeg prøvde å sørge for at vi hadde friske bein på banen og at vi virkelig kan gå for det. Vi elsker fotball, og vil vinne fotballkamper. Helt ærlig, jeg vet ikke hva jeg kan forvente, men jeg gleder meg til det. Det blir interessant. 

Tyskeren tror det kan bli en åpen kamp på St. James Park, og er usikker på hva han kan forvente av Newcastle.

– Guttene elsker fotball og elsker hardt arbeid. Hvis de legger inn arbeidet, kan vi være gode; hvis ikke har vi fortsatt en sjanse, fordi vi vet ikke hva Newcastle gjør. 

– Newcastle har allerede spilt en stund slik som dette, fordi de har vært trygge i uker og måneder allerede. De har et godt lag. 

– Jeg tror og håper at vi har ballen mest. Det betyr at beskyttelsen må være perfekt, fordi uansett hvilket system de spiller har de en eller to angripere fremme. Det er en utfordring med beskyttelse, vi må være perfekte, avsluttet han om søndagens kamp. 

Unggutter som Neco Williams, Harvey Elliott og Curtis Jones kan få muligheten i sesongens siste uviktige kamp. Oppgjøret starter 17.00 og sendes på TV2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]