Klopp forklarer laguttaket:Milner følte det i en muskel på trening og er ikke med

Jürgen Klopp om endringene fra forrige kamp.

11. jul 2020 kl 15.11 Arve Vassbotten

Liverpool starter med både Curtis Jones og Neco Williams fra start mot Burnley. Neco starter dermed for andre kamp fra start, men nå på høyrebacken, og Jones får sin første kamp fra start i Premier League.

Dette er laget: Alisson, Williams, Gomez, van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Jones, Mane, Salah, Firmino.

Reserver: Adrian, Alexander-Arnold, Lovren, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Shaqiri, Origi, Elliott

– Det er fint å gi Jones en sjanse fra start. Henderson er ikke tilgjengelig, og Milner har en liten muskelskade. Han fikk den for  2-3 uker siden og ble bra igjen, men han følte noe under trening og vi tar ikke risikoen. Naby er i veldig god form, men har spilt mye så med hans historikk med skader vil vi heller ikke ta noe sjanser der. Vi ser hvor mye de som kommer fra benken kan bidra, og slik er det med Naby også.

– Dejan og Shaqiri er også tilbake i troppen, sier Klopp før kampen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]