To spillere er usikre:Siste skadeoppdatering før Brighton-oppgjøret

Begge lagene har noen mangler i troppene sine før onsdagens kveldskamp.

8. jul 2020 kl 17.12 Jens Hapnes Rege

Brighton og Liverpool har tatt like mange poeng (7) etter korona-pausen, og flere spår en jevn kamp mellom et motivert sørkyst-lag i god form og Klopps mesterlag. 

Graham Potter og Jürgen Klopp har tilsynelatende sine beste spillere tilgjengelig, men noen spillere mangler for begge lagene. 

Lovren og Milner usikre

Ifølge Liverpools hjemmeside må både James Milner og Dejan Lovren gjennom sjekker før de klareres for spill mot Brighton. 

Milner var utelukket til søndagens kamp mot hans tidligere lag Aston Villa grunnet et lite muskelproblem, og Lovren har vært borte de to siste kampene grunnet en liten trøkk.

Alt tyder på at Joel Matip går glipp av resten av sesongen grunnet hans skade i foten.

Et gledelig gjensyn i helgen var Xherdan Shaqiri, som var tilbake i en Liverpool-stall for første gang siden januar. 

SMIL: Shaqiri scoret et viktig mål mot Everton. Nå er han endelig tilbake.

SMIL: Shaqiri scoret et viktig mål mot Everton. Nå er han endelig tilbake.

To mangler for Brighton

På sin side vil Brightons manager Graham Potter være uten Jose Izquierdo, mens Steven Alzate er usikker til kampen onsdag kveld. 

– Den eneste spilleren som ikke er tilgjengelig er Jose Izquierdo. Han er fortsatt et stykke unna. Vi følger med på Alzate daglig, og må ta avgjørelsen før kampen. Han så ut som han slet litt på trening mandag, så vi får se, sa Brightons sjef ifølge liverpoolfc.com. 

Izquierdo har ikke figurert for sørkystlaget hele sesongen grunnet en alvorlig kneskade, mens Alzate har rundt 1500 minutter denne sesongen. Potter ser ut til å ha alle nøkkelspillerne tilgjengelig. 

Kan Brighton få med seg poeng mot Liverpool for første gang i moderne tid? Kampen starter 21.15 og sendes på TV 2 Sport Premium 1. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]