«Mysteriet» oppklart - dette er linselusa på flere av jubelbildene

På første rad sammen med spillerne var det en person mange har lurt på hvem er.

23. jul 2020 kl 14.32 Arve Vassbotten

På første rekke sammen med spillerne på jubelbildene fra onsdag kveld, var det en person med solbriller få dro kjensel på.

POSERTE VILLIG: Jose Luis Rodriques jobber i støtteapparatet til Liverpool, men onsdag kom han seg virkelig inn i rampelyset og fikk bilde av seg selv sammen med Naby Keita, Sadio Mané og Divock Origi.

POSERTE VILLIG: Jose Luis Rodriques jobber i støtteapparatet til Liverpool, men onsdag kom han seg virkelig inn i rampelyset og fikk bilde av seg selv sammen med Naby Keita, Sadio Mané og Divock Origi.

Mannen som har «sneket seg med» som linselus på mange bilder er Jose Luis Rodriques, og jobber som fysioterapeut for førstelaget. Han kom til klubben i 2018.

Det skal selvsagt sies at det også er mange andre fra støtteapparatet på bildene, men få har klart å få en så prominent plass for Rodriques - som er synlig på langt flere av bildene enn det Jürgen Klopp er for eksempel. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]