– Jeg har drømt om dette siden jeg var barn

Dette sa Jordan Henderson etter å ha fått Premier League-pokalen.

23. jul 2020 kl 09.12 Arve Vassbotten

– Vi har ventet på dette lenge. Guttene fortjente dette øyeblikket i kveld. Det at familiene var med å fikk se det var stort for oss som lag. Det har vært en fantastisk sesong, og det å krone den som dette var veldig spesielt, sa Jordan Henderson etter at han fikk løfte Premier League-pokalen som Liverpool-kaptein.

– Jeg har alltid drømt om dette, vet du. Å vinne Premier League har vært drømmen min siden jeg var barn og det var en av grunnene til at jeg ville til Liverpool.

Han mener det hele bare blir mer spesielt av at tittelen glapp med ett poeng sist sesong.

– Å få 97 poeng og ikke vinne forrige sesong var vanskelig å takle, men så vant vi Champions League noen uker seinere. På starten av Premier League-sesongen visste vi at vi hadde noe uoppgjort. Dette har vært en fantastisk sesong, og jeg er så takknemlig for at jeg er en del av denne klubben og en del av dette laget som har klart å vinne ligaen etter 30 år.

Og slik oppsummerer kapteinen selv sesongen:

– Starten var veldig viktig, selvsagt. Etter det vokste vi og vokste vi, ble sterkere, mer selvsikre og mer nådeløse utover sesongen. Vi fant en måte å vinne på ved så mange anledninger, og det handler bare om mentalitet. Guttene har vært briljante hele sesongen og de fortjener det de får nå, sa Henderson til LFCTV.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]