Nå har Lallana signert for Brighton

32-åringen er klar for ny klubb.

27. jul 2020 kl 21.19 Arild Skjæveland

Adam Lallana er nå nå klar for Brighton & Hove Albion, etter å ha passert den medisinske sjekken og signert på sin treårskontrakt.

Det melder klubben sent mandag kveld. 

Skal spille med nummer 14

Midtbanespilleren har fått draktnummer 14 i Brighton, og kommer til å møte sin gamle klubb i Premier League neste sesong.

– Det er ingen tvil om Adams kvalitet, og dersom du ser på hans fotball-CV så er det tydelig for alle. Han har spilt på det aller høyeste nivået både for klubb og landslag, og har oppnådd store ting. Han har en mengde erfaring i tillegg til sine tekniske kvaliteter, sier manager Graham Potter.

– Troféene han har vunnet i tiden sin i Liverpool, og hvor høyt verdsatt han er på Anfield, understreker ferdigheten og karakteren hans. Adam er en veldig spennende signering for oss, og noen jeg er sikker på at supporterne vil se frem til å se spille for oss når ting går tilbake til normalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]