– Poengrekorden er målet nå

Trent Alexander-Arnold gjør det klart at det er rekordene som står i hodet på spillerne når fire Premier League-kamper gjenstår av sesongen.

10. jul 2020 kl 20.13 Arve Vassbotten

Etter seieren mot Brighton på onsdag, er Liverpool oppe på 92 poeng. Nå trenger Klopps menn ni poeng fra kampene mot Burnley (h), Arsenal (b), Chelsea (h) og Newcastle (b) for å slette rekorden på 100 poeng som Manchester City satte i 2017/2018.

– Etter at vi vant serien, er nok det målet vi ønsker å gå etter. Det å sørge for at vi blir husket som et historisk lag i Premier League, og sørge for at det er en sesong folk aldri vil glemme.

– Jeg mener det ikke finnes bedre måter å gjøre det på enn å sette en poengrekord som det vil bli vanskelig å slå, så det er noe vi virkelig ønsker å gjøre, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com

– Vi ønsker å presse oss selv. Vi har fire kamper igjen, så hvorfor ikke gå for full pott og 12 poeng. Fokuset vårt er på vår egen mentalitet og å sørge for at vi gjør alt rett i disse fire siste kampene.

Veldig stabile

Liverpool har nå også vunnet 30 av sine 34 kamper denne sesongen. Dermed er laget det som raskest har nådd 30 seire i en Premier League-sesong.

– Det er historisk og noe folk ikke har sett før, men det viser bare hvor gode vi har vært denne sesongen og hvor stabile vi har vært.

– Vi har jobbet hardt for å kunne sette slike rekorder, og vi ønsker å jobbe hardt for å fortsette å vinne, sier scouseren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]