Sarr: – Alle ville elsket å spille for Liverpool

Ismaïla Sarr synes Liverpool er et imponerende lag men utelukker ikke å bli med Watford ned en divisjon.

12. aug 2020 kl 22.46 Øystein Tronstad

– Liverpool er et skikkelig godt lag og alle ville elsket å spille for dem. De vant Premier League denne sesongen og Champions League året før. Men det er andre gode lag i den engelske ligaen, sier Ismaïla Sarr til franske SansLimitesn

– Jeg har fortsatt noen år igjen av kontrakten min med Watford. Hvis Watford vil at jeg skal bli, så vil jeg spille i Championship. Min avgang avhenger av dem. Det er det mest naturlige for meg.

Ryktene sier at Watford vil ønske ny overgangsrekord for Sadio Manés «lillebror» og slå Richarlison-salget til Everton i 2018. Det betyr en overgangssum på rundt £40 millioner.

– Helt ærlig så har jeg ikke gjort noen valg ennå. Hvis jeg skal dra så håper jeg at det er for et bra lag. For øyeblikket så blir det bare gjetning. Alle som jobber søker utvikling. Om Watford lar meg dra en dag så kunne jeg komme til en storlag, vise talentet mitt og vinne trofeer.

Senegaleseren startet karrieren i Génération Foot. Den lille klubben har fostret Premier League-navn som Sadio Mané, Diafra Sakho og Papiss Cissé.

LA LISTA: Richarlison-overgangen skal ha gjort at Watford ser for seg en ny salgsrekord hvis Ismaïla Sarr skulle bli solgt denne sommeren.

LA LISTA: Richarlison-overgangen skal ha gjort at Watford ser for seg en ny salgsrekord hvis Ismaïla Sarr skulle bli solgt denne sommeren.

– Personlig så gjorde nedrykket med Watford ganske vondt.

Sarr presenterte seg virkelig for Liverpools supportere i februar da han scoret to og hadde en målgivende. Watford vant 3-0 og brøt de rødes rekke på 27 kamper uten tap.

– Jeg var tilbake fra skade og hadde bare spilt ti korte minutter mot Manchester. Mot Liverpool så trodde jeg ikke at jeg ville starte, men treneren hadde tillit til meg.

– Liverpool er en stor klubb men du må forsøke å gjøre en forskjell, prøve å vinne men også unngå å tape. Vi var på utkikk etter minst et poeng, om ikke alle. Gud gjorde seieren mulig. Jeg scoret to og vi vant 3-0. Jeg ga alt.

Watford betalte rundt £30 millioner da de kjøpte han fra Rennes i 2019.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]