Curtis Jones er spent på hva denne sesongen vil bety for han

Tenåringen leverte 45 solide minutter mot Stuttgart og en god søknad om mer spilletid denne sesongen.

23. aug 2020 kl 13.21 Øystein Tronstad

– Jeg kan ikke vente (for sesongstarten), jeg har fått en bra start og jeg har trent godt. Holdt meg skadefri, fikk en målgivende og prestert bra, så jeg kan ikke vente for neste kamp og hva denne sesongen vil bringe for meg personlig, sier Curtis Jones til LFCTV etter Suttgart-kampen.

19-åringen fikk sjansen på midten, sammen med Naby Keïta og Fabinho, i Jordan Hendersons skadefravær.

– I dag fikk jeg spille i en posisjon som jeg liker og som jeg kjenner, og jeg hadde gode spillere rundt meg som hjalp meg mye. Jeg har alltid sagt at jeg vil gi 100 prosent hver gang jeg får sjansen. Det var en bra prestasjon og en god seier.

De røde har trent godt i Østerrike, hatt flere dager med doble økter, og virket å være bra i rute med tanke på å møte Arsenal neste helg.

– Vi har trent hardt denne uka. Jeg er glad for å få 45 minutter i beina, så det er gode dager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]