– Jürgen er perfekt

Curtis Jones trenger bare ett ord når han skal beskrive sjefen.

8. aug 2020 kl 19.44 Arild Skjæveland

Denne sesongen har Curtis Jones fått sitt gjennombrudd for Liverpools førstelag. Han spilte seks Premier League-kamper for laget som ble suveren ligamester, og ble samtidig kåret til årets spiller i Premier League 2.

Den kommende sesongen skal han bruke draktnummer 17, og trolig vil han få enda flere minutter nå som Adam Lallana har flyttet videre og fortsatt karrieren i Brighton & Hove Albion.

19-åringen trenger bare ett ord når han skal beskrive sin sjef.

– Jeg har ett ord, og det er «perfekt», sier han i et intervju med Liverpoolfc.com

– Han er perfekt for alle type spillere. Forsvarsspillere, midtbanespillere, angripere, målvakter - alle. Han er som han er, og er en farsfigur for alle, sier Jones videre.

– Elsker å jobbe med ham

Jones er mildt sagt begeistret for Jürgen Klopp.

– Dersom du gjør det bra, vil han være den første som sier det til deg. Når du ikke gjør det bra, er han også den første som sier fra. Han gir meg gode råd, og setter meg inn når tiden er rett og når det er perfekt for meg å spille. Han kaster meg ikke ut på dypt vann når jeg ikke kan prestere på mitt beste - men vet hva og når som er riktige kamper, så han er perfekt.

– I tillegg til det er han en stor mann, og hans karakter er helt topp. Jeg elsker å jobbe med ham, og håper at jeg kan spille under ham i mange, mange flere år.

Jones skrev under på en ny kontrakt i forrige måned, og er bundet til Liverpool frem til 30. juni 2025.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]