Gresk media:Det var mange klubber som var ute etter Tsimikas

Liverpool ser ut til å ha vunnet kampen om grekeren. Enda en back ble vurdert.

9. aug 2020 kl 20.58 Arild Skjæveland

Kostas Tsimikas er på vei til Liverpool. Klubbene har blitt enig om en overgangssum som skal være på 11,75 millioner pund ifølge journalistene som følger Liverpool tettest - og han er på vei til Merseyside for den medisinske sjekken.

Ifølge greske Sportime kommer den medisinske sjekken til å skje på tirsdag, før han offisielt blir Liverpool-spiller på onsdag. Partene må også bli enig om de personlige betingelsene, men det blir neppe noe problem.

Fabrizio Romano, en The Guardian-journalist som er kjent for sin innsikt når det kommer til transfers, melder at han kommer til å skrive under på en femårskontrakt som strekker seg til juni 2025. 

Flere klubber var interesserte

Ifølge Sportime i spillerens hjemland var det mange klubber som var ute etter 24-åringen denne sommeren. Sevilla, Napoli, Leicester, Chelsea, Sevilla, Nice og Lokomotiv Moskva skal alle ha registrert sin interesse eller kommet med bud det siste året.

Napoli skal ha bydd 12 millioner euro i januar, men da var Olympiakos fortsatt med i Europa, og hadde akkurat solgt Daniel Podence til Wolverhapton for 16,9 millioner pund.

Det greske nettstedet rapporterer at både Liverpool og Leicester tidligere i sommer har kommet med bud som de har fått avslag på.

Vurderte også Real Madrid-back

Ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo skriver at Liverpool også vurderte en annen spennende back før valget falt på Tsimikas.

Den backen var Sergio Reguilon fra Real Madrid. 23-åringen er denne sesongen utlånt til Sevilla. Han har spilt 35 kamper og scoret tre mål for Sevilla, som er videre i Europa League.

Da budet på Jamal Lewis ble avslått så Liverpool på alternativene sine, og valgte å gå for Tsimikas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]