De tre alternativene til Jamal Lewis

Liverpool skal ha fire navn på listen når forsvaret skal forsterkes.

5. aug 2020 kl 11.13 Arild Skjæveland

Signalene fra Anfield var lenge at det kom til å bli et rolig overgangsvindu - men etter salget av Dejan Lovren virker det nå klart at forsvaret må forsterkes.

Journalistene som følger Liverpool tettest rapporterer at klubben er ute etter Norwich-spilleren Jamal Lewis, og skal være villig til å betale 10 millioner pund for spilleren som kan spille venstreback, på venstresiden av midtbanen, og være en løsning i midtforsvaret ved behov.

Men Liverpool er ikke den eneste klubben som ønsker 22-åringen. LFC har ifølge Melissa Reddy i The Independent en liste på fire navn.

De tre andre navnene

På listen står den greske backen Kostas Tsimikas, ifølge Reddy.

24-åringen spiller for Olympiakos, og har tre landskamper for Hellas. Han har allerede vært utenlands i sin korte karriere, og var på utlån i Esbjerg og Willem II i 2017. Denne sesongen har han spilt 45 kamper og har sju målgivende for laget som vant den greske superligaen med 18 poengs margin ned til PAOK.

David Maddock i The Mirror kaster frem to andre navn. Den første er Lloyd Kelly fra Bournemouth, som også har rykket ned fra Premier League. Det var en spiller Liverpool var ute etter i fjor sommer, men da trakk de røde seg etter at sørkystklubben la 13 millioner pund på bordet og sikret seg spilleren.  

21-åringen kan spille både venstreback og midtstopper - men fikk store deler av årets sesong spoler på grunn av skader.

Det tredje navnet er Brightons 22 år gamle forsvarer Ben White. Han har denne sesongen blitt lånt ut til Leeds United, og har vært helt sentral i Marcelo Bielsas sitt lag som rykket opp fra Championship. White har spilt midtstopper, og er kåret til årets unge spiller i divisjonen.

Leeds vil være desperate for å få White tilbake til Elland Road neste sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]