Yasser Larouci kan bli en nøkkel om Liverpool skal sikre seg Lewis

Norwich er interessert i venstrebacken.

5. aug 2020 kl 09.02 Arild Skjæveland

Yasser Larouci har takket nei til Liverpools siste kontraktsforslag denne sommeren, og er derfor til salgs.

Den unge venstrebacken er nå inne i det siste året av sin kontrakt, og ønsker en overgang. Etter å ha imponert i pre-season i fjor sommer, men fikk kun to kamper i FA-cupen for førstelaget denne sesongen. Franskmannen ønsker fast førstelagsfotball.

Han har så langt i sommer blitt linket til klubber som Leeds United og Brentford.

Kan bli en nøkkel

Liverpool er på jakt etter Jamal Lewis etter at Norwich City rykket ned. Han kan spille venstreback, være et alternativ på venstresiden av midtbanen, og ifølge Chris Bascombe i The Telegraph blir han også sett på som et alternativ på stopperplass. 

Akkurat hvilken status han vil få i troppen, der forsvaret har vært så satt, kan være noe som gjør at han må overtales for å komme til Merseyside. 22-åringen vil måtte kjempe for plassen, og han vil også være ønsket av andre toppklubber der veien til førstelagsfotball er kortere.

Ifølge Bascombe er Norwich interessert i Liverpool-backen Larouci som en mulig erstatter for Lewis.

Også sist Liverpool kjøpte en venstreback - den gang Andy Robertson - var det fra en klubb som rykket ned, og i en avtale som den gang sendte midtbanespilleren Kevin Stewart motsatt vei til Hull City.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]