Melwood åpnet for de skadede spillerne

Liverpools treningsanlegg benyttes nå for rehabilitering av de i førstelagstroppen som fortsatt sliter med en skade. Jürgen Klopp om sitt forhold til spillerne.

19. mar 2020 kl 16.47 Torbjørn Flatin

Ifølge PA valgte Liverpool å åpne Melwood i dag for de spillerne som har behov for behandling og opptrening av skade. Det etter at anlegget ble stengt forrige fredag.

Spillere som Alisson Becker (hofte), Xherdan Shaqiri (bakside legg), Nathaniel Clyne (kne) og Yasser Larouci (lår) blir nevnt som spillere som tillates å returnere i begrensende perioder.

100 prosent ærlig

Premier League annonserte i dag at suspensjonen som følge av koronaviruset vil fortsette til tidligst 30. april, slik at den individuelle kontakt mellom Jürgen Klopp og hans stab med hver enkelt spiller vil bli helt vesentlig også i ukene fremover. Manageren forteller en del om det i en podcast med «JD’s In The Duffle Bag» nylig.

– For meg er det viktigste for en spiller at han er i best mulig form når det gjelder og vi prøver å sørge for det ved kosthold, trening og taktikk, forklarer Klopp.

– Det er viktig at jeg kjenner spillerne. Jeg later ikke som at jeg er interessert, jeg er interessert. De kan snakke med meg og det er alltid viktig.

– Det er en privat del av det og en personlig del, og dess bedre disse to fungerer sammen jo bedre er det.

– Jeg er alltid 100 prosent ærlig. Jeg sier ikke alltid sannheten, men det er noe annet. Det betyr at jeg kan la være å si noe. Hvis du spørs meg vil du få et 100 prosent ærlig svar, fortsetter manageren.

– Det er virkelig mulig å miste en hel garderobe, men det har aldri skjedd med meg. Jeg prøver ikke å gjøre ting bare for at jeg skal føle meg bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]