– Har funnet Van Dijks svake punkt

Den tidligere Arsenal-, City- og Liverpool-stopperen mener å ha funnet en svakhet hos den imponerende giganten Virgil van Dijk.

3. aug 2020 kl 21.46 Øystein Tronstad

– Han er en utrolig spiller, en toppspiller som har fart, høyde, spenst, teknikk og som kan vende spillet med langpasninger. Han har alt, sier Kolo Touré om Virgil van Dijk til Stats Perform News.

39-åringe Touré vet litt av hvert om å lykkes i engelsk fotball etter opphold i Arsenal, Manchester City, Liverpool og til sist i skotske Celtic. 

Nå mener han at han har avdekket en svakhet i Virgil van Dijks imponerende rustning.

– Jeg har ikke sett mange spillere utfordre han 1-1. Etter min mening så er det hans svakhet. Han er høy og hvis du angriper han når han har ballen så kan han slite, men han er så smart.

HØY MEN SMART: Fysikken kan være en del av nederlenderens sterkeste og svakeste sider tror Kolo Touré.

HØY MEN SMART: Fysikken kan være en del av nederlenderens sterkeste og svakeste sider tror Kolo Touré.

– I tillegg har han Joe Gomez ved sin side. Det er gode spillere rundt han som hjelper og gjør spillet enkelt, men han har så mange kvaliteter selv.

– Han er lur og slipper seg ned dypt, men er du aggressiv så tror jeg at du kan få noe igjen for det.

Touré vant selv Premier League to ganger og fikk med seg en ligatittel fra Skottland før han la opp. Han jobbet med Brendan Rodgers i Celtic også før de begge gikk til Leicester i fjor sommer.

Denne Premier League-sesongen endte med en sterk 5.-plass for Leicester, som kjempet om Champions League-spill til siste slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]