Har landet i Østerrike

Liverpool har kastet helt om på sine preseason-planer.

15. aug 2020 kl 14.47 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Liverpool-troppen har landet i Østerrike, hvor de vil starte sine forberedelser foran 2020/2021-sesongen. En sesong som starter om drøye to uker.

Liverpool fløy til Østerrike i et chartret jetfly lørdag formiddag, etter å ha kastet om på sine preseason-planer i siste øyeblikk. Da den britiske regjeringen torsdag kveld bekreftet at alle som ankommer Storbritannia fra Frankrike fra i dag av vil måtte gå i karantene i 14 dager på grunn av koronasituasjonen i Frankrike, ble de regjerende ligamestrene tvunget til å legge om sine planer.

Liverpool hadde planlagt treningsleir i Evian-les Bains i Frankrike, ikke langt fra Geneve og grensen til Sveits. Jürgen Klopp og hans stab har valgt å legge sommerens treningsleir dit de to siste årene, og opplegget har vært så vellykket at man ønsket seg tilbake dit også i år. 

Har trent på egen hånd den siste uken

På grunn av koronasituas.jonen hadde Anfield-klubben imidlertid lagt alternative planer, og nå blir det treningsleir i Østerrike isteden.

Echo forstår det slik at årets treningsleir ikke blir like intens som tidligere treningsleire i Europa, da spillerne har gjennomført et nøye planlagt treningsprogram på egen hånd den siste uken. Trenerstaben tror derfor at spillerne er i god form allerede, slik at man ikke trenger å drive knallhard fitnesstrening i Østerrike. 

Liverpool har så langt ikke planlagt noen treningskamper, men skal spille Community Shield mot Arsenal på Wembely lørdag 29. august. Premier League starter opp igjen lørdag 12. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]