– Ingen har snakket om tittelen i pre-season

Kaptein Jordan Henderson forteller om en sulten spillertropp, og har blitt imponert i sesongoppkjøringen.

27. aug 2020 kl 13.11 Arild Skjæveland

Lørdag skal Liverpool spille Community Shield mot Arsenal – og da som regjerende ligamester for første gang siden 1990.

Det at laget er regjerende ligamester har ikke vært noe tema så langt i pre-season, ifølge kaptein Jordan Henderson.

– For å være ærlig så har vi ikke snakket om det. Det har handlet mer om «har du hatt det fint i ferien?». Vi har bare fortsatt, og jobbet skikkelig hardt. En ny sesong, ny start og mange flere ting vi ønsker å oppnå, sier 30-åringen i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg er skikkelig spent på å se hva vi kan få til denne sesongen. Det er ny viktig sesong for oss. Forhåpentligvis kan vi ta med oss selvtilliten fra de to siste årene, men vi må fortsatt være sultne og beholde lysten til å ville få mer. Jeg kan helt klart se vi har det etter de første dagene jeg har sett av pre-season, sier midtbanespilleren som så langt ikke har trent skikkelig etter skaden han pådro seg i sommer.

Imponert av det han har sett

Jordan har vært med til Østerrike, selv om kneskaden har gjort at han ikke får delta slik han skulle ønsket.

– Du ser på spillerne i troppen og manageren - det handler alltid om å se fremover, ønske mer og forbedre seg, sier Henderson.

– Det kommer naturlig for oss nå. Vi har alltid sett mot neste kamp, og ser alltid på det som det største og at vi må gi alt det vi har for å vinne i de 90 minuttene. Det er ikke annerledes i pre-season. Du vet at du må trene så hardt for å bli klar for sesongens første kamp, som for oss kommer mot Arsenal i Community Shield, litt tidligere enn alle andre.

– Du må være helt klar når første kamp kommer, og vi har en ny sjanse til å vinne et trofé. Etter det kommer også Premier League-starten ganske snart, så du må være klar, slik det er hver sesong. Slik det ser ut, så er vi det.

Liverpool - Arsenal i Community Shield spilles lørdag kl. 17.30, og sendes på Viasat 4 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]