Nye detaljer omkring Tsimikas-overgangen

Greske kilder mener overgangsbeløpet er høyere enn det engelske journalister rapporterte i går.

10. aug 2020 kl 09.42 Einar Kvande

De engelske journalistene som følger Liverpool tettest rapporterte i går at Liverpool og Olympiakos er blitt enige om en overgangssum på 11,75 millioner pund for Kostas Tsimikas.

Den greske sportsjournalisten Giannis Chorianopoulos, som har vært først ute med det meste i denne overgangssaken, rapporterer imidlertid nå at beløpet er noe høyere.

Chorianopoulos melder på twitter at hans greske kilder insisterer på at Liverpools bud til Olympiakos lyder på 16,5 millioner euro, noe som tilsvarer 14,87 millioner pund, og at budet gjelder for 80 prosent av spillerens rettigheter. Den greske journalisten sier ingenting om hvem som eier de siste 20 prosentene av spillerens rettigheter, eller hva som skjer med denne andelen.

Den velinformerte greske journalisten melder også at Tsimikas nå har ankommet England, hvor planen er at 24-åringen skal signere en femårskontrakt med Liverpool. Chorianopoulos mener at det nå er 95 prosent sikkert at overgangen vil gå i orden, og tror den blir offentliggjort i løpet av et døgn eller to.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]