Olympiakos sin siste hilsen til Tsimikas

Den greske storklubben er stolte over fremgangen som har ført venstrebacken til Premier League og Liverpool.

10. aug 2020 kl 23.34 Øystein Tronstad

«Fra Olympiakos til Liverpool! Fra Olympiakos til Liverpool FC! Se vår videohyllest til Kostas Tsimikas. Fra hans ankomst i 2014 på akademiet og hans første opptredener på førstelaget, frem til dette utrolige året med Olympiakos i Hellas og Europa som første han til Liverpool», skriver klubben på sin Facebook-side.

Videoen kan du se her: 

I et annet innlegg skriver de:

«I 2014 så ble Kostas Tsimikas en del av vårt akademi. I dag er vi stolte av å annonsere at vår Tsimi går til den engelske-, europeiske- og verdensmesteren Liverpool! Vi ønsker deg all suksess Kostas, du vil alltid være en del av våre rød og hvite familie.

Flere supportere har kommentert med lykkeønskninger på ferden videre:

«Lykke til! Aldri skadet! Vi vil savne deg!

«Den største overgangen i gresk fotballs historie. Bare en klubb som Olympiakos kunne oppnå noe sånt og det viser hvilket nivå klubben opererer på.»

«Kostas, takk for dine bidrag til vårt Olympiakos! Vi ønsker deg stor sukess i Liverpool, du har jobbet hardt og fortjener å bli anerkjent av de største lagene i Europa! Vi er stolte av utviklingen din! Lykke til i jakten på nye mål!»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]