Wayne Rooney: Thiago er en av de beste i verden og jeg håper at han ikke drar til Liverpool

Den gamle Liverpool-rivalen Wayne Rooney vil gjerne se Thiago i Premier League, men ikke i Liverpool.

23. aug 2020 kl 16.37 Øystein Tronstad

«Til å servere Lewandowski har de en spiller jeg virkelig nyter å se, Thiago Alcântara. Han kom nesten til United i 2013 og nå er Liverpool linket til han. Han er en av de beste midtbanespillerne i verden – Jeg håper bare at han ikke drar dit», skriver tidligere Everton- og Manchester United-spiller Wayne Rooney i sin spalte i The Times.

Rooney, som nå spiller i Derby County, analyserer finalen og forteller om sine egne erfaringer. Han spår at Paris Saint-Germain vinner, men trekker frem en profil hos Bayern München som jevnlig linkes til Liverpool.

«Han er en allround midtbanespiller med litt av alt. Han støtter Bayerns press og han slipper seg ned mellom stopperne for å hente ballen, men kan også bli med når spillet er rundt boksen også. Han er en stor spiller. Det ville vært fantastisk å se han i Premier League.»

Thiago Alcântara forventes å starte kveldens Champions League-finale ved siden av Leon Goretzka på midtbanen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]